Vill du boka bana?

En ny sport på klassisk mark.

Om du har spelat tennis i gamla A- och B-hallen kommer du att känna igen dig när du kommer hit, fast ändå inte. Väggen som separerade banorna är borta och hela lokalen har renoverats för att skapa en padelhall som inte liknar någon annan. Läktaren en trappa upp tillsammans med sittplatser längs båda långsidorna gör Elfsborgs Racketcenter till den trevligaste padelhallen vi vet. Välkommen in och se om du håller med.

Alla blir bättre med träning.

Under våren 2021 startar vi träningsgrupper för barn och ungdomsspelare, du kan anmäla ditt intresse via länken. Där ser du också vilka vuxenkurser och privatlektioner som finns tillgängliga just nu.

Alla blir bättre med träning.

Under våren 2021 startar vi träningsgrupper för barn och ungdomsspelare, du kan anmäla ditt intresse via länken. Där ser du också vilka vuxenkurser och privatlektioner som finns tillgängliga just nu.

Alla blir bättre med träning.

Under våren 2021 startar vi träningsgrupper för barn och 
ungdomsspelare, du kan anmäla ditt intresse via länken.
Där ser du också vilka vuxenkurser och privatlektioner som finns
tillgängliga just nu.

Vill du synas hos oss?

Vi har flera olika paket för sponsorer som inkluderar allt från speltid till event och exponering av ditt företag i Elfsborgs Racketcenter.

Nya bollar?

I vår shop hittar du alltid fräscha bollar, men också rack, skor och allt annat du behöver för att prestera ditt bästa på padelbanan. 

Shoppens öppettider:

Måndag – fredag 10–15

Bli medlem och spela tävlingar.

Vi är med i Svenska Padelförbundet. Det betyder att du som är medlem i Elfsborg Tennis kan lösa tävlingslicens och anmäla dig till sanktionerade padeltävlingar. Dessutom bokar du banor och handlar i vår shop till medlemspris.

Stäng meny